Leefstijlmonitoring 100% vergoed vanuit de WOZO

Leefstijlmonitoring 100% vergoed vanuit het WOZO programma 

 

Start nu met een traject voor 1 februari 2024!

Het ministerie van VWS heeft het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg Ouderen (WOZO) opgezet met als norm "Zelf als het kan, thuis als het kan en digitaal als het kan". Het doel is om onze ouderen veilig langer thuis te kunnen laten wonen. Leefstijlmonitoring van Sensara is daarbij een bewezen technologie en hulpmiddel voor thuiszorgorganisaties. En met de WOZO regeling is het nu mogelijk om zonder kosten aan de slag te gaan met leefstijlmonitoring.

Leefstijlmonitoring van Sensara zorgt voor meer veiligheid en vrijheid voor alleenstaande ouderen, het vermindert de druk op de (mantel)zorg en werkt preventief als het gaat om bijvoorbeeld valgevaar. Is jouw zorgorganisatie aan de slag met VPT? Dan is Sensara de toezichthoudende techniek waarmee je alleenstaande ouderen 24/7 kan monitoren en begeleiden. 

WOZO subsidie aanvraag 100% vergoed 

Wil jouw ook aan de slag met leefstijlmonitoring in de VPT, maar loop je tegen de financiering aan? Dan kunnen wij helpen, door je te ondersteunen met de subsidieaanvraag. Met deze subsidie wordt het gehele project, inclusief begeleiding 100% vergoed.
 
Het gehele traject wordt verzorgd door onze partner Team M en is op basis van no-cure, no-pay. De subsidie-aanvraag is gestandaardiseerd en daarmee heb je een extra grote kans van slagen. Bovendien kan Sensara het gehele subsidietraject ondersteunen, van aanvraag, begeleiding tot en met verantwoording. 

Ja, neem contact met mij op! 

Wil je meer weten over leefstijlmonitoring en de financiering vanuit de WOZO, laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt van ons een brochure en we nemen contact met je op om samen aan de slag te gaan met leefstijlmonitoring.