Sensara opnieuw ISO27001 Gecertificeerd - Wederom Foutloos

Persbericht: Sensara behaalt ISO27001 opnieuw foutloos

Rotterdam, 12 maart 2024 - Sensara heeft opnieuw het ISO 27001-certificaat behaald voor informatiebeveiliging. Deze hercertificering versterkt het vertrouwen van klanten en partners, in de data privacy en vertrouwelijkheid die Sensara biedt voor de ouderenzorg in Nederland.

Binnen Sensara staat het belang van veiligheid en vertrouwen op het gebied van informatieveiligheid hoog in het vaandel. Irek Karkowski, CTO en mede-oprichter, benadrukt het serieuze karakter van deze inzet: "Uit de recente audit is geen enkele bevinding, zowel major als minor, naar voren gekomen. Onze focus op veiligheid en vertrouwen zit echt diep geworteld in onze organisatie, en dat betaalt zich nu uit."

 

Datagedreven zorg en AI als toekomstperspectief

Met het toegenomen tekort aan zorgpersoneel en een stijgende zorgbehoefte bij ouderen, groeit de vraag naar technologische ondersteuning. Sensara anticipeert hierop door te investeren in data gedreven zorg, waarbij kunstmatige intelligentie zorgverleners beter informeert. De slimme algoritmes van Sensara analyseren datastromen en verstrekken alleen de relevante informatie aan zorgverleners en mantelzorgers. De nadruk ligt daarbij op voorspellende en preventieve zorg. Indien een situatie zich voordoet die vraagt om acuut handelen, informeert Sensara als dat nodig is.

Rutger Wichers, CEO van Sensara, benadrukt het belang van data-gedreven zorg als een stap voorwaarts: "Door een dieper inzicht te verkrijgen in de situatie van de oudere en een helder beeld te hebben van hoe het zorgproces rond de cliënt is georganiseerd, kunnen we hiermee uiteindelijk de kwaliteit van de zorg verbeteren."

Sensara maakt elke technologische innovatie toegankelijk voor ouderenzorgorganisaties. Hiermee willen we een veilig en gezond leven bieden voor onze ouderen. We helpen zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Onze missie is om, ondanks personeelstekorten en vergrijzing, goede zorg voor kwetsbare mensen te waarborgen. Zo willen we onze ouderen ondersteunen van thuis tot en met, indien nodig, het verpleeghuis. Met onze oplossingen kunnen ouderen op een veilige manier de regie over hun leven zoveel mogelijk behouden. Dit alles op één (cloud) platform en één app voor de intra- en extramurale zorg. 

 

Over Sensara

Sensara maakt elke technologische innovatie toegankelijk voor ouderenzorgorganisaties. Hiermee willen we een veilig en gezond leven bieden voor onze ouderen. We helpen zorgverleners beter te weten wat er speelt zodat zij de beste kwaliteit van zorg kunnen leveren. Onze missie is om, ondanks personeelstekorten en vergrijzing, goede zorg voor kwetsbare mensen te waarborgen. Zo willen we onze ouderen ondersteunen van thuis tot en met, indien nodig, het verpleeghuis. Met onze oplossingen kunnen ouderen op een veilige manier de regie over hun leven zoveel mogelijk behouden. Dit alles op één (cloud) platform en één app voor de intra- en extramurale zorg. Sensara is gevestigd in Rotterdam en levert oplossingen voor de thuiszorg en verpleeghuizen.

Meer weten over Senara? Bekijk onze oplossingen of neem contact op met onze collega's of bel 010 7640803. 

 

Voor pers gerelateerde vragen:

Bart Kerckhoff

Marketing Manager Sensara

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel 06 11 76 96 97